Tapijt reinigen
Om uw tapijt er representatief uit te laten zien, dient het gereinigd en onderhouden te worden. Hiervoor heeft De Tapijtendokter heeft de benodigde kennis en middelen in huis. Na een behandeling van het tapijt bij u thuis of bij uw bedrijf zal het tapijt er weer fris en schoon uitzien.

Vloerkleed reinigen
Het reinigen van uw vloerkleed is een goed alternatief in plaats van vervangen. De Tapijtendokter zal het vloerkleed zorgvuldig controleren op aanwezige vlekken. Hierna zal het vloerkleed grondig gereinigd worden en zal deze niet alleen fris ogen, maar ook echt schoon zijn. Daarnaast zal ook de levensduur van het vloerkleed verlengd zijn, waardoor u er nog jarenlang plezier van heeft.

Trap reinigen
Wanneer er een trap in uw pand zit die veel gebruikt wordt, kan deze na verloop van tijd gebruikssporen vertonen. De trap kan vaal lijken of beschadigd zijn. Wij komen op afspraak naar u toe en reinigen uw trap zodat deze weer zo goed als nieuw lijkt. Door de grondige reinigingsmethode zal de trap niet alleen schoon lijken, maar dit ook echt zijn.

Meubels reinigen
Door veelvuldig gebruik van uw meubels, kunnen deze naar verloop van tijd vuil zijn geworden. Aan het zelf reinigen van meubels zitten de nodige risico’s, dus raden wij aan om het te laten doen door een professional. Wij zijn hierin gespecialiseerd en komen bij u aan huis of halen de meubels, na het maken van een afspraak, bij u op. Wanneer u niet tevreden bent over het resultaat, reinigen wij het kosteloos totdat u wel tevreden bent.